Frukost, lunch, middag.....

Jag är oerhört tacksam att vi  bor där vi bor, att Ulf är både jägare och fiskare och vi bestämt oss för att ta tillvara det vi kan, tex genom att bruka vår lilla trädgård med pallkragar och växthus!!
 
Det blir liksom nästan alltid nån del av måltiderna som är lokal och därmed ekologisk!
 
Sommarfrukost:
Fil med cornflakes (kanske inte det nyttigaste, men ack så gott), och hemkokt jordgubbssylt (jordgubbarna är köpta och svenska, snart, snart borde det vara dags för våra egna Vikbäcksgubbar,), på hårdmackan är det mjukost och våra egna rädisor
 
 
 
 
Sommarlunch:
Vårt hembakta tunnbröd, vår egen sådda huvudsallad, Ulfs kallrökta röding, som han fiskat i Sjouten, och rädisor från  vår pallkrage!
Det här är bland det abslout godaste jag äter!
 
Sommarmiddag:
Filead Rådjurssadel (jägare: Ulf ), Lammfärsbiffar (Lamm från Urban i  Strånäset), sallad från landet, våra egna bondbönor (från ifjol)
 
När världen ser ut som den gör och vädret ser ut om det gör, gäller det att med ödmjukhet vara tacksam  för att vi har den här möjligheten att äta detta fantastiska! 🙏
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0