En stjärna....

....på sånghimmeln, är på väg att födas!

Joanna Stendahl heter en fantastisk duktig sångfågel från Bjärme hitanför Kovland och är
dotter till vår vän Benita!
Joanna är nu med i en sångtävling på nätet som heter Nextstar!

Gå in på Nextstar, klicka på "Ortsvinnare", klicka sen in Dej på Sundsvall, där är en bild på Joanna, samt att Du kan lyssna på hennes vackra bidrag i tävlingen. Tycker Du som jag att Joanna är en sångstjärna och vill att hon ska gå vidare i tävlingen så kan Du enkelt rösta på sidan. Du blir ett "fan"! Jag vet dessutom att när Du hör Joanna sjunga...ja då röstar Du på henne!

Joanna är endast 16 år gammal och har genom sin oerhört vackra sångröst en fantastisk framtid  inom musiken. Hon går nu första året på gymnasiet, estet/musik .

Lycka till Joanna! Önskar vi Dej härifrån Vikbäcken!!! 

Jahaja!

Vilken skön vintervecka det har varit! Kring 3-5 minusgrader och en så skön luft! Lite grått kanske ...men det kan det vara värt när det inte snöar...eller blåser...eller slaskar. Det som är lite synd är att jobbet upptar mest hela den ljusa tiden.  Fast i tisdags så slutade jag klockan 16 och när jag gick ut genom dörrarna på jobbet så blev jag förundrad...det var inte riktigt mörkt utan mer som lite halvskumt...då kom den här känslan...att nu är vi på väg mot  våren....Det var ett pirr och il inombords som var riktigt  njutbart ska jag säja!
Januari tar slut nu i helgen...februari har 28 dagar....och jag konstaterar att det är inbokat skojigheter varje helg under hela februari! Så en sak är då säker, februari kommer att svischa fram snabbt som attan.
Igår tog jag ledigt efter lunch och följde med Ulf till Östersund. Han skulle på magnetröntgen. För att vara på den säkra sidan, på utifall att han behövde hjälp att köra på  hemvägen så hakade jag på. Magnetröntgen tar drygt en timme. Jag slog mej ned där i väntrummet vid röntgen medans jag väntade och hittade en "gammal Femina jul" som jag snabbt bläddrade igenom...Kände hur ögonlocken blev riktigt tunga där jag satt, så efter en kort stund, ca 10 minuter så la jag ifrån mej tidningen, lutade mej bakåt mot väggen och la igen ögona....tyckte att jag bara blundat  en liten, liten stund. Jag hörde "på långt håll"  röster och personal som kom och ropade upp , det var ett väldigt spring där jag satt. Trodde att jag satt i lite halvdvala så där...kändes som några minuter kanske..... när jag så öppnade ögona och tittade mej omkring så fastnade ögona på klockan på pelaren framför mej...Ooops! En timme hade jag sovit...herregud... -" undrar vad omgivningen tänkte"....alltså jag må ju ha slocknat ganska så ordentligt...förmodligen med munnen på vid gavel dessutom...det är liksom min specialitet när jag sitter och sover! Samtidigt såg det nog skönt ut där jag satt....i ruschen som det nu var där nere i röntgens sov väntrum....

Med en aning vemod....

...men också med en pirrande känsla av ljuset, värmen och en skön tid framöver så har jag stoppat ner mina älskade tomtar, ljustakar, julgranskulor och juldukar i lådor och burit upp på vinden!  Nyinköpta gardiner har hängts upp i köket och i vardagsrummet. Va kul det är med nåt alldeles nytt just den här tiden! 
Helgen går mot sitt slut  och som vanligt har helgen rusat iväg! Å andra sidan så har jag hunnit  med fantastiskt mycket när jag tänker efter.


Hej då mina tomtar! Vi syns om sisådär en 10 månader!!!!!
RSS 2.0