Mmmm....

...Aaahh!!! Sträcker mej njutbart! Så här på lördagmorron!!! Ligger fortfarande i sängen med dagens LT, en kaffemugg, Nyhetsmorron på tvn och datorn!
Jägarn har dragit till jaktstugan för styckning och i eftermiddag fyller vi på i frysen igen!!! Ute är dimman tät ännu så länge! Det "bäddar" för sol fast om man tror på väderlekssajterna ska det bli mulet och ev regn idag! Märkligt! Fast egentligen så spelar det inte så stor roll!!! Är det fint, ja då går jag ut och grejar med líte höstjox på gården vår! Känns vädret "nja sisådär", ja då stannar jag inne och smågrejar med nåt! Ligger lite "efter" städmässigt t ex! Åsså kan jag ju bara sitta och "dega" i favoritfåtöljen om jag skulle vilja det! Med min nya Allas ! Testa nån häst på dagens V75! Paketera älgköttet står ju på agendan bara jägarn kommer hem!
Känns som en skön avslappnad lördag helt enkelt!!!

Hösten på Vikbäcken!

Hösten är ju här! Ingen återvändo!
Jag minns när det gått nån vecka efter semestern, en hektisk men ack så kul vecka så hade jag en tanke om att jag inte skulle göra nåt förrän i mitten av oktober!!! Det är två veckor dit och jag har ju "gjort nåt" hela tiden....Det har nu gått åtta veckor sen semesterns slut! Utan en ledig vardag, från jobbet! Oj vad det har gått undan!
Jakten är nu en del av vårt liv! Det har börjat fyllas på i bär- och saftförråden! Ljusen och "myslamporna" tänds i vårt hus varje kväll!

Jag kände under kvällens promenad att höstluften är här! Det var riktigt skönt!
 
Andra hösttecken som jag tycker om är att Elitserien har startat! MODO i mitt hjärta, har haft en knacklig start, just ikväll, verkar det gå vägen och jag är säker på att mitt favoritlag kommer igen!!!
 
Helgen nalkas och jägarn är på hemmaplan då det är uppehåll i älgjakten ett par helger!
Det blir nog vädret som styr vad vi ska hitta på!!
 

Onsdagsmiddan på Vikbäcken!

 
Den gick inte av för hackor!!!
 
Daniel hade fiskat krabbor när han var i Norge i somras!
 
Ulf och Mats fick fria händer idag att ställa iordning nåt smarrigt av dem!
 
Det blev lyxigt fyllda krabbor!!
Sen kokade de ihop en krabbfond som blev en mild men smakrik  och fantastiskt god  krabbsoppa!
 
De höll på hela eftermiddagen idag för att laga till kvällens middag!
 
Det kändes! Det var omsorg och kärlek bakom kvällens middag!
Lilla Melissa visade verkligen hur gott det  var!!!
 
Vi kan njuta i vardagen i Vikbäcken! Det är en sak som är säker!!!
 
 
RSS 2.0