0-4.....

.....Ja, det blev resultatet! Det betyder att MODO VANN!!!! Härligt!!!!!
Det är en fantastisk känsla att få sitta i hallen när det är match. Det är ju inte så ofta! Man känner närheten liksom, man hör skridskoskären, man har koll på killarna på ett annat sätt!
Nu är det ju än härligare tycker vi,  när vi sitter i Ö-vik på Swedbank Arena! Det är en fin arena! Nu är det ju närmare till Timrå och roligaste matcherna brukar det vara just mellan dessa två lag som ligger oss varmt om hjärtat! Nu var väl matchen lite tam igår! Det vart ju liksom aldrig riktigt spännande! Timrå var loj, fick inte till det riktigt!
Men i bussen var vi alerta. Det var ju en salig blandning av Modoiter och Timråiter....ja åsså en Leksanding mitt i alltihopa men det blev lite piff på tillvaron av det också!
Mössor och halsdukar, spelartröjor....satt  på oss lite här och var. Jag fick låna en mössa av Paulin, hon har full mundering hon!  Jim kom i "stridsmundering." ...., en rejäl overall, hjälm  med gallervisir och träpåk....ja vad gör man inte! Jim är för härlig!!!!
Idag närmar sej helgen snabbare än vanligt! Jag jobbar halvdag då det är helgdag imorron! Skönt! Det gör att helgen känns lite längre. Ska  helghandla lite innan jag åker hem, bl a så är "Feskarn" här så dit ska jag och köpa lite smått och gott! När jag väl kommit hem på Vikbäcken så ska jag likt förra helgen tillbringa den hemma! Det känns såååå skööönt!

Heja MODO ikväll!!!!....

....nu är vi strax på väg. En buss fullt i glada härliga, hockeyfrälsta kvinnor och män!!!!
På väg till Timrå för den fantastiskt spännande derbymatchen : Timrå-MODO!!!!
MODO, det är vårt hjärtelag....lalalala!!!!

Buggkväll 3....

....samma glädje, samma intresse och samma koncentration, samma fart,  förresten aningens fartigare och svettigare. Sååå kul!   Nu är ju Östjämtarna i överlag ett väldigt aktivt folk så jag hade haft några samtal från deltagare som av olika anledningar inte kunde vara med igår. Ändå var vi 70 st!!!! Härligt ! Abbe var som vanligt lugn och har koll på alla, lärde ut några nya turer och kan det här så helt enormt.
Det har börja forma sej. Vi har fått några avhopp, bl a på grund av skador, jobb, renovering m m. Det är 6 st som inte kan vara med. Otroligt också med så lite med tanke på det stora anmälarantalet. De flesta som hoppat av anmälde sej tidigt och det är klart, det händer saker. I vilket fall så är vi nu 95 anmälda och som varit med. Vi har preliminärbokat 2 "extrakvällar" till före jul. Örjan ska kolla så att Höggården är ledig annars får vi ändra på nån av dagarna. Jag ska göra iordning ett informationsblad tills nästa buggkväll. Där det står  bl a vilka ytterligare datum det blir före jul. Innan juluppehållet ska vi boka datumen för våren. När jag räknade kassan igårkväll när jag kom hem så förstod jag att det förmodligen blir 4 st buggkvällar efter jul! Hade varit försiktig innan och nämnt 3 men glädjande nog bör det blir 4. Tänk totalt 10!!!...buggkvällar ! Ojoj va det känns gott!!!

Till "Grannen på dansbanan":  -" Du är ju ingen "buggnybörjare" som behöver vara med alldeles från början, så när Du känner att "stusittningen " gått över så är Du sååå välkommen! Hör av Dej till mej eller nån av dina vänner som är med så får Du veta datumen. Jag kan också lägga ut informationsbladen här på bloggen!   Jag tror ju inte att Du ångrar Dej när Du väl börjat!!!!! "
Dessutom så kör vi även i fortsättningen varannan vecka . Verkar som att det är lämpligt. Dessutom verkar torsdag vara den lämpligaste dagen under veckan.

Det känns som att vi har bra koll på läget. Det känns extra noga att vi har god framförhållning, planerar väl och informerar väl när vi är så här många. Alla ska känna sej nöjda och tycka att det här är det bästa man gör just nu!
 
RSS 2.0