GRATTIS PAULIN....

....som gick sta´ och vann damklassen i Nostalgia Hill Climb! DUKTIGT och SÄKERT Paulin!
Det handlar ju om att köra två åk uppför Hammarbacken med så liten differens som möjligt mellan åken. Banan är 1,2 km och duktiga Paulin hade endast 28 hundradels-sekunder mellan åken....Fantastiskt!

Paulin startklar och beredd inför andra åket! Med Marina vid sin sida!
Fina tjejer, Paulin fullt fokuserad!

Här "fräser" Paulin iväg uppför backen PÅ VÄG MOT SEGER!

Dagen bjöd på  fina och fräna  bilar och motorcyklar, bra väder, härlig stämning och åkare som bjuder på sej själva!

Bla  Tord från Krokom som valdes till People´s Choice:
  
 

KVÄLLEN!

VILKEN HÄRLIG KVÄLL!  som vanligt när det är årets Cruising! Alla lever opp! Alla är ute! Från små barn i barnvagnar till seniorer !!! Det skrattas, träffas och  burnas! Dessutom var ju vädret "med oss "! Kan inte blir bättre!
Vi packade det färdigmarinerade köttet , foliepaket med päran, såsen och drog ned till Nettan som ordnat grillknytis för kompisar ialla åldrar!  
Kl 19 var det dags för prisutdelning! Vi åkte dit med Paulin i Bubblan förstås! en GLAD PAULIN  ficks ta emot folkets jubel!!!


Det blev fulla famnen med fina priser som en lycklig Paulin fick ta emot! :


En mycket nöjd Paulin och två stolta föräldrar fortsatte ner "på gatan igen"! Fortsättning hos Nettan med lite fika på maten. Sen tog vi stolarna och satte oss ut på trottoaren och titta på alla härliga, bullrande, burnande bilarna...........

 Ove burnar!
Pelle  m fl cruisar!
Ulfs favorit!
åsså dom små söta som "sticker ut" !

 

Promenaden från Nettan upp till Club Nostalgias där underhållningen och puben fanns, ja den tog förstås rätt så lång tid! Det är många utefter gatan som man ska prata med. KUL!

Två glada kompisar som förlängt livet ytterligare genom allt skrattande under denna härliga kväll!!!

Ett gäng festprissar!


En av höjdpunkterna för kvällen är förstås The Night Drivers som spelade! Härlig 50- och 60-talsmusik!
Tänk att det går att dansa på asfalten ?:

Mor och dotter buggar loss!

 Paulin har hittat sin favo-barndomskompis Alexander!

Energin tog aldrig slut!

 Han kunde bugga han! Det gällde att jobba på asfalten! Om man säjer så!

Efter en toppendag och en kanonkväll åkte vi nöjda och lite trötta hem!
Tack Mimmi för skjutsen!
Och så här passar det förstås  att åka hem  :

Tänk va mycket kul! Å semestern har bara börjat!!!!

Min bästa tid är nu...!

Hejsan hoppsan!
Min semester har börjat! 
I fyra veckor framöver ska batterierna laddas för att klara en höst ,vinter och vår igen!
Just idag, så här första dagen så känns det liksom extra bra då man har allt framför sej! Ooohh! Jag njuter!
Ulf firade min begynnande ledighet  igår genom att grilla de  mest fantastiskt goda öringsfiléer som han marinerat! Det smälte i munnen kan jag säja!

Ulf, Daniel, Pelle och Per är i Höglunda på den traditionella gäddfisketävlingen. Vi håller tummarna för Pike Conquers idag!
Just därför så tjuvstartade vi firande av Ulfs födelsedag igårkväll (han fyller i augusti). Daniel for till Sundsvall och inhandlade ett "Jerkbite-set" (stavning?) En lätt utrustning speciellt lämpad för gäddfiske! Det går ju inte att komma med det i augusti när säsongen nästan är över. Han fick det igårkväll istället. Gissa om han blev glad! Han sa att han skulle ha det bredvid sej i sängen inatt....å jag var inte säker på om det var skämt eller allvar, om man säjer!  (Det var tydligen skämt men han grejsade länge med innan han la sej) Kul att komma med en överraskning som gör nån sååå glad. Va bra Daniel att Du kom på det!

Idag är det Nostalgia som gäller.
Paulin ska som vanligt ratta uppför backen i Ulfs VW, 65-årsmodell. Paulin och Marina klädda i fina 60-talsklänningar och med läckert upptouperat hår.  Jag kommer att sitta vid starten med kameran i högsta hugg.

Ikväll är det knytisgrill hos Nettan. Det blir långbord utefter Centralgatan.Kul! Sen är det Cruising på byn! Patrik som jag känner sen barndomen är med i The Night Drivers som spelar 50-och 60-talsmusik upp på Clubnostalgias altan. Det hörs ska bli finväder...stämningen infinner sej helt klart. Vi har övernattningsgäster, Vanja, Leif åsså Conce!

Vilken bra start på semestern va!

Sommaren har börjat.....

....Yippiie! Blåsten och kylan "spelte" då ingen roll igårkväll!

_"Å inte att det var en viktigt fotbollsmatch på tv heller!

-" Sommaren började på nytt igårkväll ....och vilken brakstart!

En kanonkul kväll på Hällesjö..... som vanligt!

Drifters är ett toppenbra band med en vokalist som är utöver det vanliga. Förutom sin fantastiska  sångförmåga så spelade hon dragspel och saxofon. Sist men inte minst har hon en utstrålning  som är otrolig. Glad som en lärka, publikkontakt som få. Vid ett tillfälle igårkväll så fick hon en rejäl skrattattack mitt i en låt. Hon kunde bara inte sluta skratta....publiken hakade på så det blev lite skrattfest och med en ordentlig applåd efter låten! Snacka om att stämningen stiger när det är såna tjejer på scenen!
Å som vanligt så känner man när kvällen är slut: -"Kan det bli så kul igen" ...men jag vet nu efter alla år på Hällesjö att nästa onsdag så kommer jag att känna likadant! Det blir nämligen alltid lika kul igen!

Hällesjö är ju ställe nummer Ett! Och kommer alltid att vara så! "Det är bara så"!

Dansstället som hållit genom åren. Snart 40 år.

Jag som varit där sen jag som 12-åring följde med mamma och pappa. Det är alltså 37 år! Va....!!!?

Fantastiskt att man fått uppleva detta i så många år. Längtan dit när sommaren börjar närma sej ! Lyckan när man är där! "Sprittet i bena", glidet runt den runda dansbanan till alla bra orkestrar, fikat på pausen, då man tittar utöver sjön, lite sorg när man farit därifrån efter sista kvällen på sommarn....men vips är det ny sommar och vi är där igen.

Nu är vi där! ....Precis i starten.... å det är sju härliga danskvällar kvar!


Anita! Vi saknade dej!
 

RSS 2.0