Energin....

....sitter en bit in ännu!  Och har inte kommit fram helt och fullt!  
Efter en ganska häftig jobbvecka, så blev avslappningen när helgen kom, viktig som bara den! 
Lisbet, Ola och Birgitta kom på fredagkväll och vi såg till att middagen var klar  tills de kom! 
Vi satt och pratade en bra stund på fredagkvällen och jag kunde påbörja avkopplingen!
Igår sken solen och det var ett strålande februariväder! Fast det blåste litegrann och jag var lite energilös, så för mej var det en vilodag som gällde! Paulin, Anders, Juno och Loui kom hit per skoter och fyrhjuling! Ulf och gänget skulle ut en sväng till, då ville Juno vara inne med mormor, så vi spelade spel och tittade på Djungelboken och sov lite middag istället! Ibland så måste man bara strunta i att solen skiner och vila sej i form istället!
Igårkväll var vi bjuden upp på backen på middag hos Ola och Birgitta! Det passade utomordentligt att inte behöva tänka på middagsmaten igår!
Lilla Juno kom och sov över hos mormor och morfar! Det är så skönt med ett barnbarns snusande bakom nacken på en, om natten!  
Jag missade Mellon igårkväll, så jag började dagen idag med att se det på Svt-play! Det var upp och ner i kvalitén igårkväll, några låtar var ju faktiskt riktigt bra, samtidigt var det ett par som var "rena natta"!  Att dom får va med överhuvudtaget? Att Jon-Henric och Aninia gick direkt till finalkändes ganska givet när man hörde låtarna! Vi önskar dem Lycka till!
 
Lisbet for ner till lilla mamma mitt på dagen idag och sen kommer de båda tillbaka hit för att äta middag och spela Bingolotto! Jag gick ut på en promenad och det var jätteskönt! Äntligen!
Ulf, jag  Juno och Paulin tänkte åka ned till Melissa  och William och träffa dem en stund! Jag hade ju inför helgen beställt varsina böcker till mina fyra barnbarn och ville samtidigt förära dem med böckerna! Juno och Loui fick sina böcker igår! Jag har en förkärlek att köpa böcker till barnbarnen och andra barn som jag presentar på olika sätt! I dagen s tv- och datorvärld tycker jag att det är ännu viktigare att framhålla vikten av böcker!
Men Melissa och William var ute på vift, så de får sina böcker en annan dag!
 
 
 
Jag kan ju säja att jag verkligen fyndat BRA på årets bokrea!
 
Jag ska nog påbörja lite packning i eftermiddag, inför Paulins och min nöjesresa som vi drar ut på, på torsdag!
Vi åker tåg från Sundsvall till Stockholm på torsdag för att redan på torsdagkväll gå på föreställningen "Peter & Bruno on Tour"! Vi kommer att bo på Nordic Light Hotell i två nätter, på Vasaplan! Centralt och bra! Vi har inget mer planerat än Peter & Bruno så vi ska "spontanhittapånåtkul" på fredagkväll, gärna nåt med musik förstås! Vi ska i övrigt,  äta gott, shoppa, prata och må gott!! Vi har hela lördagen på oss också, då tåget som ska åka med norrut går tjugo över sex!
- En helg vi bokade för länge sen och som vi väntat på, och längtat efter!

Ojdå! Torsdag redan?

Hur gick det till?
 
Hostan och "gröten i bröstet" verkar vilja hålla sej kvar! I övrigt är jag som vanligt! Och komma tillbaka till jobbet är lika med "häcken full"! Håller fortfarande på att beta av det allra viktigaste! Tiden går ju fort i alla fall!  Och jag får nästan "slita mej " iväg på kvällen när jag ska hem, då jag ser hur högarna nästan inte minskat något!
 
När jag gick på jobbet i måndags så "trillade Ulf dit"! Han har typisk influensasymtom, dvs ingen hosta och sånt där! Istället så yrade han första natten så jag tyckte nog att det var lite otäckt!! Lite tråkigt är det att han var tvungen att säja ifrån sej tiden för stötvågsbehandling nummer två, för att få sönder den illasittande njurstenen! Så nu blir det framflyttat och med det ett längre lidande....lite i onödan !
 
Vintern verkar äntligen vara på väg tillbaka! Och det tycker jag är bra! För alla barn som ska ha sportlov framöver! Då ska det vara vinter! Så de kan hålla på med vinteraktiviteterna! Och vara ute och leka i snön det mesta möjliga!
 
I tisdags skjutsade jag Melissa till Kullstabacken då hon går skidskola!  Oj vad hon tycker att det är kul! Skidskolelärarna är så otroligt duktiga med de små! Alla barna får då  en utomordentligt bra start i utförsåkningens konst! Melissa och jag avslutade  förstås kvällen med att fika chokladbilollar i Kullstabackens fik! Ni må tro att vi mådde gott!
Och jag är återigen oerhört tacksam att jag får dela de här stunderna med mina barnbarn!
 
När jag gjort kväll något tidigare idag än förut i veckan så skulle jag in på Coop och handla lite , vilka var där om inte Juno och Loui! Så lill-Loui skriker rätt ut när han ser mormor och kommer springande och mormor får stora kramen! Juno tillbringade resten av Coop-besöket med mormor! Sånt värmer ett mormor-hjärta!!!
 
Imorron kommer Lisbet från Stockholm och ska bo hos oss en vecka ! Hon ska tillbringa dagarna hos lilla mamma! Jag är glad att jag får umgås och rå om Lisbet lite extra! Vi har mycket att prata om jämt! Och står varandra så oerhört nära!
 
Å då är helgen här!! Så fort gick den här veckan!
 
Det är mycket som händer runt om mej just nu och tankarna flaxar åt alla håll! Mina tankar finns hos än den ena och än den andra som jag vet har det tuffare just nu och samtidigt så är jag så tacksam för det jag har allra närmast mej, att vi har varandra och att vi inte ser pengar som det viktigaste i livet utan det viktiga är att vi just har varandra!
 
Ta hand om varandra där ute! Se positivt på det Du har i din närhet! Kram  Ann
 
 

Gomorron Jobbet!!

Nu är jag förhoppningsvis tillbaka till verkligheten! (Hostan och hesheten får nog följa med ett tag till!)
Vaknade t om av mej själv, utan telefonlarmets hjälp!
Morronrutinerna sitter ju där, liksom i ryggmärgen, fast man tror att allt ska vara bortblåst när man varit hemma ett tag och att man får "börja om från början" med dem!
 
Jag har bestämt mej för att denna första dag, ska jag ta det lugnt, så nu ligger jag i sängen igen , nu med en kopp kaffe. Hundarna och katterna har fått sin mat och varit ute och morronpinkat! Jag har duchat och t om hängt en tvätt! Det Ni!
Ska ligga här och morronfundera en stund innan jag  fixar håret och gör mackan till morronfikat på jobbet!
Sen borde jag vara "fit for fight"!
 
Jobbet! Here I come!
 
 
RSS 2.0