"Jisses pannkaka".....

....vad ett år ändå går fort!

Idag är det ett år sen min lilla, käcka  mormor somnade in, nästan 98 år gammal! Saknaden efter lilla mormor har varit stor samtidigt som vi vet att hon haft ett långt rikt liv. "Hon spruttar nog runt i bilen uppe i himlen och letar lingonställen, hon säljer korv från sin korvlåda, bjuder på sina smaskiga segkakor och spelar bingo....dessutom tror jag att hon skriver sånger och verser till sina änglakompisar,,,,åsså använder hon nog mer än nånsin sitt favorituttryck: Jisses Pannkaka!!"

Idag har Ulf och jag varit förlovad i 20 år! 

Idag ska vi göra bokslut på året som varit! Ett bra år har det varit! Bloggen är den absolut bäst dagboken. Att gå tillbaka, läsa och se, -"hur var det egentligen?" Ja, det har varit ett BRA år! 

Idag ska vi undra och önska vad 2009 har att komma med!!!! Det är ju vi själva som mest styr hur livet ska bli! Det gäller att tänka på rätt sätt. "- Det är jag som styr mitt liv"!!!! Att se det positiva i livet är det allra viktigaste!

GOTT NYTT POSITIVT ÅR! 

Kram Ann


 

Gott slut....

...och menyfundering?

- Läste i en av våra tidningar häromdan, en krönikör, funderade,  när man skulle säja  "God fortsättning" eller "Gott slut" ...?....Tänk , då blir jag lite matt, när man lägger energi på sån funderingar...jag menar....det spelar väl ingen roll vad man säjer utan hur man säjer tycker jag!!!!  -Alla trevliga tilltalsuttryck är väl bra! Huvudsaken är ju att man ser sina medmänniskor och att man är glad!!!!

Till nåt helt annat!
Imorron är det Nyårsafton! Vi brukar  alltid fira den med med min barndomsvän! I år är det ändrade planer. Hundar, fyrverkeri och löpning har medfört att vi spar´ vårt firande till nån annan helg....då vi stället ska  umgås en hel helg.
Jag önskar Dej ett riktigt GOTT NYTT ÅR Vanja! Vi hörs per telefon istället imorronkväll....... 
.....förmodligen klockan 24!!!
Det betyder att Ulf och jag ska äta vår nyårsmiddag bara vi två.....nu är vi mitt upp i planeringen...
....lutar åt 4-rätters! Lite av varje så vi inte blir för mätta! När Ulf är inblandad i planering och matlagning , ja då blir det nåt utöver det vanliga....

Ja....så.....alla mina bloggvänner....och läsare....God fortsättning OCH Gott slut!

Idag ringde....

....Allis från Ragundadalens konstförening! Hon påminde mej om en sak....samtidigt berättade hon att ett inlägg från min blogg, dvs inlägget jag skrev den 17 mars i  år, om just konstföreningens årsmöte....det hade lästs upp högt vid ett styrelsemöte som hållits efter årsmötet!!  Nån hade läst min blogg  tyckte att det var ett bra inlägg och som passade att ta upp på styrelsemötet!!! Kan säja att jag blev mycket paff...men mest blev jag så glad!!!  Mycket , mycket glad! 

RSS 2.0