Lessen!

Jag känner mej lessen ikväll. En person som utan att vara släkting eller nära vän men ändå funnits i vår närhet  under många år har idag somnat in för alltid. Han hade varit sjuk en tid. Det känns så ledsamt och sorgset. Han har betytt otroligt mycket för vår familj genom åren. Speciellt för Paulin, men genom det  för hela vår familj.

Han hade så mycket kvar att ge!!!!!

Jag tänker särskilt på The Beatles just nu. Dessutom  finns det en låt som jag också tänker på och det är
"Good morning starshine"  med Oliver.  
.................................

Nu måste jag skriva om nåt positivt. Lilla gumman Paulin har köpt sen en bil idag.
En röd Golf , 91-årsmodell! 
- Jag är så glad för din skull Paulin!
Va fin den ska bli när Du vaxat klart den och satt in den fina klädseln som Du har köpt.

 

Skrapa bilrutorna.....


.........fick jag göra imorse.

Har skrapat rutorna en och annan morron tidigare i höst men i morse kändes det som att nu är det nåt på gång.......vintern!!!!

Det har varit fantastiskt vackra morgnar den här veckan när Tindra och jag gått för att hämta tidningen.

Det är liksom "på gång" att börja ljusna. Månen är halv men stark som en lampa. Luften känns klar........

Vintertiden som gör att mörkret kommer "pang bom " på eftermiddagarna och helt plötsligt gjort dagarna så korta då har å andra sidan sett till att morgnarna är så otroligt vackra.

Vintertiden gör ju faktiskt att jag dessutom känner mej lite piggare på morronen när jag kliver upp.

Det blir mörkt tidigt men då tänder vi ljusen tidigare istället och passar på att mysa.

Biljetter.....

... till Allt för byn har vi nu beställt  tills den 19 januari. Vi är ett glatt gäng på 13 personer som ska gå tillsammans!
Jag, Daniel, Malin, Paulin, Anders, Mamma, Pappa, Sune, Katarina, Alexander, lilla moster Lisbet, Eva Ajax och hennes kille Tomas. Vi ser verkligen fram emot det. Vi ser förstås till att vi tillbringar ett par dagar och kvällar  i Stockholm runtikring också. Så vi får passa på att shoppa och roa oss ordentligt samtidigt. Nu gäller det att spara lite kosing. Det är ju jul strax före också.
Ulf väljer att stanna hemma. Först och främst så "tömmer"  vi så gott som hela östra Vikbäcken. Kan vara bra att nån är hemma och kollar alla husen. Det kan ju bli 25 grader kallt så där i januari månad. Sen är han lite fundersam om han klarar tågresa, föreställning, shopping och krogrunda  så där intensivt, med sin rygg och nacke.  Åsså har vi ju 4 hundar som inte kan lämnas hur som helst och till vem som helst....Jag förstår att Ulf väljer Vikbäcken.  Fast jag vill nog helst att han skulle följa  med.
Nu ska jag titta på 2 ½ män....en hel timme dessutom.  Den serien gillar jag !!!!!
RSS 2.0