Buggkväll 3....

....samma glädje, samma intresse och samma koncentration, samma fart,  förresten aningens fartigare och svettigare. Sååå kul!   Nu är ju Östjämtarna i överlag ett väldigt aktivt folk så jag hade haft några samtal från deltagare som av olika anledningar inte kunde vara med igår. Ändå var vi 70 st!!!! Härligt ! Abbe var som vanligt lugn och har koll på alla, lärde ut några nya turer och kan det här så helt enormt.
Det har börja forma sej. Vi har fått några avhopp, bl a på grund av skador, jobb, renovering m m. Det är 6 st som inte kan vara med. Otroligt också med så lite med tanke på det stora anmälarantalet. De flesta som hoppat av anmälde sej tidigt och det är klart, det händer saker. I vilket fall så är vi nu 95 anmälda och som varit med. Vi har preliminärbokat 2 "extrakvällar" till före jul. Örjan ska kolla så att Höggården är ledig annars får vi ändra på nån av dagarna. Jag ska göra iordning ett informationsblad tills nästa buggkväll. Där det står  bl a vilka ytterligare datum det blir före jul. Innan juluppehållet ska vi boka datumen för våren. När jag räknade kassan igårkväll när jag kom hem så förstod jag att det förmodligen blir 4 st buggkvällar efter jul! Hade varit försiktig innan och nämnt 3 men glädjande nog bör det blir 4. Tänk totalt 10!!!...buggkvällar ! Ojoj va det känns gott!!!

Till "Grannen på dansbanan":  -" Du är ju ingen "buggnybörjare" som behöver vara med alldeles från början, så när Du känner att "stusittningen " gått över så är Du sååå välkommen! Hör av Dej till mej eller nån av dina vänner som är med så får Du veta datumen. Jag kan också lägga ut informationsbladen här på bloggen!   Jag tror ju inte att Du ångrar Dej när Du väl börjat!!!!! "
Dessutom så kör vi även i fortsättningen varannan vecka . Verkar som att det är lämpligt. Dessutom verkar torsdag vara den lämpligaste dagen under veckan.

Det känns som att vi har bra koll på läget. Det känns extra noga att vi har god framförhållning, planerar väl och informerar väl när vi är så här många. Alla ska känna sej nöjda och tycka att det här är det bästa man gör just nu!
 
skogsnuvan
2008-10-30 @ 08:27:54

I det trista mörka eländet som är november lyser buggkursen upp som en sol i mörkret. Härligt Ann

Ann svarar
2008-10-30 @ 08:33:11
URL: http://dansann.blogg.se/

Tack Skogsnuvan! Såna fina kommentarer lyser också upp som en sol! Vi hörs! Jag har mailat annonsen om 28 nov till Dej! Kram Dansann

Marie
2008-10-30 @ 09:19:10
URL: http://virus.blogg.se/

Helt otroligt, man vaknar "dagen efter" och känner sig fortfarande upprymd! Tänk att det är så roligt att bugga.

Nu ser vi fram emot en fyrmansshottis, kanske nästa gång!

Kram å tack för ett härligt initiativ till buggkursen!

Ann svarar:
2008-10-30 @ 10:32:57
URL: http://dansann.blogg.se/

Tack Marie! Ja visst är det en härlig känsla att få vara extra upprymd och glad och att vi så lätt hittat möjligheten till känslan.....Lycka till på lördag med Joddan! Kram Dansann




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0