En riktig lyxhelg!

Ja, så blev det!

Men det är synd om arrangörerna av dansgalan ....Och för dansbanden som var där och spelade för den lilla, lilla publiken...Däribland oss ! Vi hade svängrum på dansgolven om man säjer så! Dansgolven är ju  ordentligt stora där på Nordichallen och Gärdehallen.

Vi hade ju tagit semester Ingrid och jag i fredags. For ner till Sundsvall på förmiddan. Checkade in på vackra Knaust mitt på dan...Där började lyxen!!! Knaust är så fint att bo på.  Vi nyttjade den tjusiga trappen ett antal gånger under helgen..
När vi installerat vår packning på rummet gick vi och åt en rejäl lunch på Viktoria....Sen blev det förstås shopping!
Det är ju liksom vår specialitet...fast jag shoppar inte så ofta numera...Men desto roligare när det väl blir!
Med några shoppingkassar så traskade vi glatt tillbaka till Knaust.
Förväntansfulla så gjorde vi oss iordning inför kvällen, sippade vin och mådde allmänt gott!

 

Middan åt vi "runt hörnet" , på Bishop Arms...Gott, gott och robust mysigt!!!
Då dansgalan var fantastiskt välplanerad så var det bara att promenera de ca 100 metrarna till bussen som ingick i dansbiljetten...den gick hela tiden fram och tillbaka mellan stan och Nordic så man behövde inte ens passa nån tid, det var bara att gå till busshållplatsen och hoppa på bussen som redan var där...
Tyvärr var det såååå lite folk på dansgalan...Vi var nog lite fundersam hur kvällen skulle bli...Det var glest , glest på dansgolvet...Nu visade sej att de som var där nog hade bestämt sej för att ha riktigt kul ändå och dansa som om det vore fullsatt...Så vi dansade hela kvällen...Lite dåligt betyg vill jag nog ge till Sundsvallsborna på fredagkväll..Fast jag dansade hela tiden så fick jag inte en enda svängom med nån Sundsvallsbo...Kavaljererna kom från alla möjliga andra håll, inifrån Jämtland, Härjedalen, Dalarna, Hudiksvall, Härnäsand, Sollefteå, Umeå mm, mm...
Lika lätt var det sen att ta sej hem till hotellet. Det var bara att hoppa på bussen...och sen gå de ca 100 metrarna "hem".....

Lördagmorron var det så dags för en sån där fantastisk hotellfrukost som bara får det att vattnas i munnen när man tänker på den....


Nu skulle jag gör som Ulf, fota den inbjudande frukosttallriken....Det är bara det att jag hann nästan äta upp hela frukosten när jag kom på att jag skulle fota...Håll till godo!
   Fint tak i frukostrestaurangen!!

Vad gjorde vi sen då?
Shoppade så klart! Sundsvall har ju en hel del affärer att välja på!
En gofika på Café Charm var ju givet!
Nu skulle jag göra som Ulf igen...fota min läckra jordgubbsbakelse...Kom jag ihåg innan jag började äta?
Nej inte precis! Här är iallafall den nästan uppätna jordgubbsbakelsen...
 

Efter en dags "välförtjänt" shopping, tillbaka till Knaust för "tillfixning" och vin igen!
Nu hade vi bestämt träff med Ylva, Annika och Britt-Inger...vi skulle äta på Oscar, se till att vi hade god tid på oss innan det var dags för dansen igen!

Ylva kom upp till oss på hotellet innan vi gick på Oscar:Det var verkligen kul att träffa Ylva, det var så längesen...Vi är barn- och ungdomsvänner och har haft mycket roligt ihop!!! -" Du är dej så otroligt lik, Ylva!!!!"

Vilka kuliga timmar vi fick på Oscar, så mycket skratt, och vilken mat... lyxigt förstås!!!

När vi for ut till dansgalan var vi "hoppstor"......-"Ikväll blir det nog mycke folk"!!!!
Så blev det nu inte...Det var nämligen ännu mindre folk än på fredan....
Vad beror det på? - Ingen aning!!! Välplanerat, välannonserat, fantastiskt bra dansband...allihopa!!!
Man undrar???? Vi dansade väl en del på lördan också...men det kändes allt lite avslaget nu!  Fast nu fanns t om några Sundsvallskavaljerer bland dem jag dansade med och det kändes ju bra då....

Åsså  var vi ett glatt gäng som gjorde sällskap på dansgalan, Ingrid, Ylva, Annika och hennes date Lasse åsså jag, så då kan det faktiskt inte bli annat än trevligt!
Men som sagt i början på inlägget, det kan ínte vara lätt för arrangören en sån här gång! Och dansbanden vill ju ha mycket, mycket folk nedanför scenen förstås!!!

Söndagförmiddag, ja då åt vi frukost i en timme....igen!!!
Sen vi plockat ihop våra danskläder och shoppingkassar så checkade vi ut och for till Birsta..."Var ska sleven vara om inte i grytan"? Några shoppingkassar till vart det innan vi vände hemåt efter vår lyxhelg!

Vi har verkligen haft det bra! Att bo så lyxigt som på Knaust, att bara äta ute, att shoppa lite lagom, att inte behöva passa tider. Det har varit varmt och soligt! Och när man väl ska åka hem så är man hemma på en timme!!! 
RSS 2.0