0-4.....

.....Ja, det blev resultatet! Det betyder att MODO VANN!!!! Härligt!!!!!
Det är en fantastisk känsla att få sitta i hallen när det är match. Det är ju inte så ofta! Man känner närheten liksom, man hör skridskoskären, man har koll på killarna på ett annat sätt!
Nu är det ju än härligare tycker vi,  när vi sitter i Ö-vik på Swedbank Arena! Det är en fin arena! Nu är det ju närmare till Timrå och roligaste matcherna brukar det vara just mellan dessa två lag som ligger oss varmt om hjärtat! Nu var väl matchen lite tam igår! Det vart ju liksom aldrig riktigt spännande! Timrå var loj, fick inte till det riktigt!
Men i bussen var vi alerta. Det var ju en salig blandning av Modoiter och Timråiter....ja åsså en Leksanding mitt i alltihopa men det blev lite piff på tillvaron av det också!
Mössor och halsdukar, spelartröjor....satt  på oss lite här och var. Jag fick låna en mössa av Paulin, hon har full mundering hon!  Jim kom i "stridsmundering." ...., en rejäl overall, hjälm  med gallervisir och träpåk....ja vad gör man inte! Jim är för härlig!!!!
Idag närmar sej helgen snabbare än vanligt! Jag jobbar halvdag då det är helgdag imorron! Skönt! Det gör att helgen känns lite längre. Ska  helghandla lite innan jag åker hem, bl a så är "Feskarn" här så dit ska jag och köpa lite smått och gott! När jag väl kommit hem på Vikbäcken så ska jag likt förra helgen tillbringa den hemma! Det känns såååå skööönt!
RSS 2.0