Pingsten 2017....

....Den har vi tillbringat med våra goa barnbarn! 
 
Melissa och William kom i fredags, och skulle vara hos oss tills idag, då Daniel och Malin var bjudna till Umeå på bröllop den här helgen!
Så tillsammans med Paulin, Anders, Juno och Loui beställde vi pizza och tog med oss hem till Vikbäcken!
Vi fortsatte den vindstilla försommarkvällen med lite badmintonspel (vi må ju testa Morsdagspresenten)!
Skratt och motion på samma gång! Inte dumt!! Ulf och Melissa hann dessutom med en sväng med fyr- och sexhjuling innan det var sängdags!
 
På lördagmorron låg vi och morronmyste länge..... Då slöt Juno upp, för att också vara med oss tills idag!
Vi började med att fara till Gevåg på Kosläpp!!! Och det var ju inte vilket kosläpp som helst! Så mycket trevligt runtikring!
Förutom lyckliga kor som "dansande  och hoppandes" fick komma ut till sommarhagen! Och dessutom i det bästa vädret!!
Så var det hoppborg, traktor- och vagnsåkning, löpning med medalj, bracka-kanelbulle med mjölk och youghurt och en hel del mer!!!
Det var många som hade nappat på att tillbringa Pingstafton i Gevåg!!! Härligt!!!
 
 
 
 
 
Sen for vi upp till Farmor Bojan och farfar Ingemar! Jag passade på att fixa svärfars fötter och de små stack direkt till Lekparken! 
Rutschkanan där går ju inte av för hackor!! De små kunde åka i bredd!! Visst ser det underbart ut?

 
 
 
 
 
 
Att fika på Överammer är alltid fest! Det var  farmor Bojans hembakta bullar, mumsmums och goda Glasstrutar!!
 
Men är det lördag så är det! Så på hemvägen var det bara att slinka in på Coop och inhandla lördagsgodis!!
 
Det blev ju en fantastiskt fin Pingstaftonskväll! Och vad passar bättre när man har barnbarna på Vikbäcken än att
göra upp en eld ute på gården och grilla korv!! Paulin och Loui kom också så lill-Loui också fick grilla och vara med oss en stund!
 
En lördagsgodisstund i soffan, sen var vi nöjd med dagen och kröp ner i sängen! En stund med tv och ipad och kvällsmys! Det kan ju inte bli bättre!
 
Efter en morronmysstund occh frukost så var det dags för fyrhjulsåkning!!! 
Det är inte dumt att vara hos Morfar/Farfar!!!
 
 
 
Sen var det dags för Juno att åka hem som skulle ha kompis på besök!
Ulf, jag Melissa och William for på Time och inhandlade en liten hundleksak, och med det fina kort som Melissa skrivit , så for vi till lilla hundvalpen Sally i Kånkback! Den sötaste lite strävhåriga taxvalp man kan tänka!
Efter det vart det en tur till Coop för att köpa glass och med den for vi till Nyviksvägen! Med momme satt vi i Atriumet och åt glass!
Vi kan då konsten att njuta , det är en sak som är säker!
 
När vi kom hem drog Ulf och Melissa på sej hjälmarna och for med sexhjulingen upp till Hammarstrandsskylten! Jag och William tog en liten vilopaus i soffan! Och kan ju behövas det ibland, när det är en fulltecknad helg hos farmor och farfar!
 
När det led mot kväll och pappa Daniel och mamma Malin kommit hem så for vi vi till Klövervägen och där blev vi bjuden på mat!
Vår kväll avslutas med en stunds bingolotto, sen blir det nog tidig kväll! Det har varit en toppenhelg med vår små underbara hjärtan, och för min del så har jag två lediga dagar till att se fram emot! Det börjar närma sej vår resa mot varmare nejder och nu är det nog dags att börja se efter vad vi ska ha med oss!
Solskyddsfaktor, pass och biljett är check iallfall! Och det är ju det viktigaste!
 
Tänk!  Om en vecka ungefär,  ska jag sitta på restaurang i Agia Marina om kvällarna och må gott efter en dag med sol och bad:
 
 
 
 
Skogsnuvan
2017-06-05 @ 15:07:31
URL: http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Så härlig pingst ni verkar ha haft och vädret var ju toppen så vad kan man mer önska. Så roligt att ni får fara utomlands och bara sola och vila och bada och äta god mat och umgås med varandra. Önskar er en härlig resa för det har ni gjort rätt för minsann

Ann
2017-06-05 @ 17:37:04
URL: http://dansann.blogg.se

Hej Anita! Jag kände nu när Du skrev att vi gjort rätt för resa med sol värme, god mat och vila att det "banne mej " har vi !! Vad skönt att få det bekräftat liksom!!! Vi ses framöver !! KramAnn
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0