Peter & Bruno on Tour

 
 
I höstas fick Paulin se att Peter & Bruno, två av våra favoriter i den musikaliska världen skulle ut på turne!
Vi tvekade inte en sekund utan redan i november bokade vi biljetter till Chinateatern där de skulle köra sin föreställning den 2 mars! Vi bokade hotell i två nätter för att samtidigt få oss en välförtjänt nöjes- och avkopplingstripp!  Vi tog tåget från Sundsvall och hotellet vi bokat, Nordic Light Hotel ligger ca 100 meter från Centralen! Mycket behändigt! Och ett hotell vi varmt kan rekommendera! En fantastisk servicemindad personal och en fenomenal frukost!
När vi landat på torsdageftermiddagen så gjorde vi oss snabbt i ordning och gick mot Chinateatern! I Stockholm har man ju möjlighet att "äta i farten" och det var precis så vi gjorde, så vi stannade till vid ett Bagel Street Café!
 
 
Raskt drog vi vidare för att också ta chansen att kunna  njuta en stund på China  innan föreställningen började med Peter & Bruno ......
 
 
Föreställningen höll på i tre timmar och en kvart! Vi hade fått möjligheten att hitta varsin plats på rad ett och två, längst ut, så vi satt nära varandra fast på varsin rad! Men det var bara de första tio minuterna, för vi hade lite extra tur då platsen bredvid Paulin på rad ett förblev tom, så jag gled fram dit så snart jag tordes!! Så där satt vi längst fram....Ja, vi stod en hel del också de de gärna ville att man skule stå, och digga och känna stämningen! Det var också fritt fram att fota och filma hur mycet man ville! Så Paulin filmade en hel del under föreställningen!
 
Att vi dessutom fick chansen att krama om, prata med, och fota oss med  killarna gjorde att vi fick så mycket valuta för pengarna som vi nånsin vågat hoppats på!
 
 
 
 
 
 
 
 
Ni må tro att vi gick med lätta steg på Stockholms gator, mot hotellet! Vi pratade glatt i mun på varann om den trevliga kvällen och med mungiporna upp mot örona på oss båda!
 
Dessutom hade vi två dygn på oss att hitta på mera trevligheter och koppla av, bara vi två!
Vi sov om stockar i hotellets sköna säng! Paulin som inte får så många nätter med hel sömn, sov utan att vakna en enda gång!  En lång fredagsfrukost tog vi! Sen var det dags för ett litet ärende! Paulin skull lämna in sin Ipad, för lagning av den trasiga skärmen! Stället hon skulle lämna in den på låg på Odengatan och när vi gick från Odenplans tunnelbanestation så gick vi  så precis förbi Hard Rock Café! Det skulle ta ca två timmar att få Ipaden lagad, så tänk vad vi tyckte att det passade bra att gå in på Hard Rock Cafe medans vi väntade!
Att känna stämningen i den miljön var inte dum! Paulin har varit där förut, men för mej var det första gången! Vilket läckert ställe! Vi beställde varsin Air Mexico, som är  tre små olikt smaksatta Margueritor och som tillbehör Nacos med  Salsa ! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Inte helt fel att tillbringa en fredagseftrmiddag på!!
 
Vi hann med lite shopping innan vi tog oss en välförtänt vila på hotellrummet och sen var det dags att göra oss i ordning för kvällens middag och samvaron med finaste Hanna! Paulin ser alltid till att vi träffar Hanna när vi är i Stockholm, och som vanligt så har vi så jättetrevligt när vi träffs! Vi började med vin och drink i hotellets behagliga bar.....
 
 
Sen gick vi för att äta på ett, för Stockholmarna, populärt ställe på Drottninggatan, som heter Grill! 
Det var mycket "puls", hög musik, halvdunkelt och massor med folk!
Det var dyrt och maten var väl rätt så god, men knappast värd sitt pris tyckte vi!
Men en kväll med Hanna och att vi bara kan sitta och prata och koppla av  gjorde att kvällen blev mycket värdefull ändå!
 
Vips var det lördag! Vi tog en långfrukost igen! Sen var det shoppingdag! Och det gjorde vi med besked! Barnbarn coh gubbar skulle ju få sej lite presenter förstås! Paulin handlade en hel del kläder, mycket prisvärt! Vi handlade smink och parfym! Och som vanligt fick Drottningatans bokhandel ett besök! Där inhandlar jag gratulationskort som brukar räcka nåt år!
 
Nöjda med shoppingdagen så avslutade vi Stockholmstrippen på Jensens Böfhaus, som ligger nära hotellet och nästan mittemot Centralen! Förnämligt med närheten tycker vi! Och här var vi nöjda med den goda maten och helt klart prisvärt!
 
 
 
Tåget gick norrut en stund efter sex på lördagen och strax innan Midnatt så klev jag in hemma på Vikbäcken!
Fortfarande med ett leende på läpparna! Vi har haft några fantastiska dygn! En underbar "Mor-och dotterhelg"!
Med mycket surr, avkoppling och allt det där andra som jag skrivit om!
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0