Det har börjat gott....

....vår resa till solen och värmen och avkopplingen och miljöombytet!
 
Vi hade planerat en resan....utifrån Ulfs rygg den här gången! Lättsamt att ta sej till flyget, och  nära hemifrån= Midlanda....Inga längre bussturer från flygplatsen till där vi ska bo, långgrunt och varmt i havet= Agia Marina på Kreta föll valet på!
Att vi lyckades få platserna på flyget med extra benutrymme, vart en extra bonus! 
Vi verkar ha dragit en vinstlott utifrån vår planering! 
 
En hjälpsam servicemindad guide, ett fint boende, på ett litet familjärt lägenhetshotell! Med en egen pool vid hotellet och ca 200 m till stranden!  Varmt, soligt och alla trevliga människor omkring oss, både semesterfirare som vi och alla Kretensare, som tar hand om oss turister på ett fulländat sätt!
 
När vi kom igår, så tog Ulf kommandot! -Han ville bada direkt! Så poolen fick första besöket! Vi hann ned till havet en sväng oxå! Sen hittade vi första middagsstället, vägg i vägg där vi bor, vi har kunnat hoppa över staketet på uteplatsen och satt oss till bords direkt, men hyfsad som vi är så gick vi de 10 metrarna runt istället!  Tzatziki, en rejäl GrillbIT och Den självlklara Rakin till efterrätten, den går liksom inte att komma ifrån, då servitören vill skåla!!
 Vi hade landat och känt oss hemma direkt! Avkopplingen hade startat!
 
idag har vi legat vid både havet och poolen....Hela dan!
Ulf tar en siesta  just nu och jag sitter på vår fina uteplats i den fina och varma kvällsolen, med ett vinglas och känner hur gott jag mår! 
ikväll ska vi söka upp en liten  familjerestaurang, som ligger lite på sidan om! Som vår guide och även min "granne på flygplanet" rekommenderat!
 
Vi har det gott!
 
 
 
 
Skogsnuvan
2016-06-07 @ 07:49:32
URL: http://skogsnuvan.bloggagratis.se

Så härligt det låter. Här har det varit snålblåst och nästan frost på nätterna så ni missar ingenting utan kan lätt sitta och gona er i solen. 13 grader i vattnet är ju inte heller något att sukta över




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0