Annandag Påsk....

....och påskhelgen närmar sej sitt slut!  Vi började med att ta det lugnt. Satt och bloggade lite påskrapport en stund på förmiddan. Sen for vi och kollade läget uppe vid slalombacken. Där var det ordentligt med folk. Slalombacken ser fantastiskt fin ut. Det var kö till liften. Stora och små satt och fikade på uteserveringen! Härlig musik ljöd ur högtalaren...och solen sken! Vi for upp till toppen och njöt av Ragundadalens vackra utsikt!
Vad vi bor vackert , vi som bor här i Ragundadalen!
Nu blev vi sparkåksugna...Vi har ju fortfarande ett kanonsparkföre uppöver Kullsta! Vi for hem och tog på Tindra och Fia selarna.....svisch.....så var vi ända upp på Moan! De gillar att dra matte och husse på sparken, Tindra och Fia! Inte blir det motion för Ulf och mej precis utan det gäller mest att hålla i sej....men härligt är det! En pratstund hos Mats och Eivor uppå Moan. Hem med samma fart för då var vi bjudna på  Annandag-Påskmiddag hos Mor och Far! Gott, gott! Tack för det!
Påskhelgen är över för i år. Det har varit en skön och trevlig påsk...precis så där som jag ville ha det! Fiske, träffa släkt och vänner, sola, vila.....Vad mer kan man begära?!
skogsnuvan
2008-03-25 @ 09:37:03

Har ni aldrig varit till ödesböle? Klart vi ska åka dit någon fin vårkväll. En kaffekorg och en fin kväll. Det ser vi fram emot. Jag känner mig idag som en ballong som någon har stuckit hål i. I helgen var den stor och grann och for mot himlen idag blir det sladdrigare och sladdrigare. Varför? Jobb

skogsnuvan
2008-03-28 @ 08:47:36

Nej nej nej. Ödeshög ligger nere vid vättern och så långt ska vi inte. Det kallas för ödesböle (betyder gammal bostättning där ingen längre bor ungefär) Ligger vid ängesviken vid Singsjön. Du kanske sett skylten en liten bit bortom bybo på vänster sida. Britt ville också vara med så det blir en jättebra träffpunkt när vi ska planera lite. Fin ide

berit
2008-03-28 @ 08:57:43

Hej !
Jag håller med dig, vi bor verkligen vackert här...
Påsken har varit bra för oss med, lagomt slött och lite stress. Påskmiddag bl.a uppe hos Hanna och Tobbe med lite släkt och vänner med god mat och mycket spel,kul, så vi hade det så mysigt!
Kramisar....
Hälsningar Berit

Ann svarar
2008-03-28 @ 11:02:37
URL: http://dansann.blogg.se

Anita! Vad vi ser fram emot den vårutflykten...och naturligtvis till Ödesböle(nu vart det rätt!)....annars blir det lite långt....hahaha!
Ja Berit! Vi är stolta över vår hembygd...Visst är påsken skönt avkopplande...åsså att man får träffs och umgås! Å ha kul!!!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0